Pentru câteva cireșe doi râmniceni și-au riscat libertatea. S-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși la furat dintr-o livadă

Polițiștii din Buzău au întocmit dosar penal pe numele a doi tineri prinși în flagrant în timp ce furau cireșe dintr-o livadă din Râmnicu Sărat. S-a întâmplat în cursul zilei de joi, în jurul orei 13.30. Cei doi aveau asupra lor șase kilograme de fructe, pe care luau aproximativ 300 de lei dacă apucau să le vândă în piață.

Polițiști de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Sărat au depistat în flagrant delict doi bărbaţi în vârstă de 32 de ani şi 15 ani, ambii din Râmnicu Sărat, imediat după ce ar fi sustras cantitatea de şase kilograme de cireşe dintr-o livadă situată la marginea localităţii.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi predat persoanei vătămate, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea Podgoria.

Pe numele celor doi râmniceni care au crezut că dau lovitura prin vânzarea cireșelor la prețul actual, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.