VIDEO PSD Buzău a depus listele de candidați la alegerile locale din 9 iunie

Candidații PSD Buzău la alegerile locale din iunie și-au depus vineri,dosarele de candidatură, pentru consilieri municipali și județeni, respectiv pentru primăria municipiului reședință de județ și pentru Consiliul Județean. Astfel edilul Constantin Toma intra în cursa pentru un nou mandat la Palatul Comunal iar președintele PSD Buzău, Lucian Romașcanu, candideză pentu șefia Consiliului Județean.

Constabtin Toma şi-a depus vineri oficial candidatura, la Biroul Electoral Municipal, pentru un nou mandat de primar al municipiului Buzău.

Social democratul care conduce și filiala municipală a PSD Buzău a precizat că se așteaptă la un scor bun  la scrutinul din 9 iunie care să-i permită o largă majoritate în Consiliul Local, cu un număr de consilieri municipali cel puțin egal cu cel din actualul mandat.

Edilul Constantin Toma va continua cu cei doi viceprimari, Ionuț Apostu și Oana Matache, însă pe lista de consilieri municipali ai PSD apar și câteva nume noi:

Tot astăzi, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Lucian Romaşcanu, şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Romașcanu a fost însoțit la Biroul Electoral Județean de către candidații social-democrați pentru funcțiile de consilieri. Social-democrații au oferit trandafiri roșii tuturor femeilor care fac parte din Biroul Electoral Județean Buzău.

Briana Ioniță, cel mai tânăr candidat propus pe lista de consilieri judeţeni are doar 23 de ani şi are studii universitare la Londra.

De asemenea, ca noutăți, printre candidaţii la Consiliul Judeţean Buzău ai PSD se numără, printre alții, Claudiu Damian, managerul Spitalului Județean, medicul Răzvan Dedu, Rafaela Predonescu, directoarea Centrului Cultural „Florica Cristoforeanu” Rm. Sărat, Raluca Alexandru, fost secretar general al Prefecturii Buzău, și Ionel Dobrița, fostul primar al comunei Berca.