Actualul primar al Buzăului, Constantin Toma (PSD), câștigă un nou mandat

Conform primelor rezultate comunicate din secţiile de votare, actualul primar al Buzăului, Constantin Toma, se îndreaptă către cel de-al doilea mandat la conducerea municipiului, cu un scor categoric în faţa următorului clasat, liberalul Adrian Zoican.

După numărarea voturilor din trei secții de la Școala George Emil Palade, social-democratul Constantin Toma depășește 70% iar în cazul Consiliului Local Municipal, PSD Buzău obține în jur de 60% dintre voturi.

Reprezentanții PSD Buzău au început să-l felicite fostul și viitorul edil-șef al municipiului Buzău.

”Vreau să-l felicit pe colegul meu, Constantin Toma, care va fi primar încă 4 ani. Așteptăm rezultatele de la județ, pentru că e o arie mai mare de acoperire, dar sper ca și la Consiliul Județean să putem câștiga alegerile pentru ca împreună să ne ducem mai departe proiectele”, a declarat Petre Emanoil Neagu, candidatul PSD la șefia CJ Buzău.

Un număr de 200.692 buzoieni au votat duminică, adică 52,78% dintre cei 380.180 de alegători înscrişi pe listele permanente şi cele complementare.

În cele cinci municipii şi oraşe au votat, până la ora 21.00, 66.212 de persoane, iar în comunele judeţului, 134.480 buzoieni.

În municipiul Buzău au votat 38.878 persoane (35,68%), iar în Râmnicu Sărat, 13.810 alegători (42,87%).

Urmărește-ne pe Google News