Copiii din Orașul Pogoanele au primit daruri de sărbători

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu și primarul din Orașul Pogoanele, Florin Dumitrașcu., au asistat astăzi la un spectacol susținut de copiii din localitate în cinstea lui Moș Crăciun. Acesta a mers încărcat de cadouri pe care le-a oferit tuturor micuților prezenți.

Peste 300 de copii din orașul Pogoanele din clasele primare au venit să îl întâmpine pe Moș Crăciun în sala de sport din localitate, oferindu-i în schimbul darurilor un program artistic de colinde tradiționale.

La finalul spectacolului, copiii au primit cutii cu dulciuri. „Cu totii asteptam cu drag sarbatorile de iarna, dar copiii sunt intotdeauna cei mai rasfatati in aceasta perioada. Cei mici din orasul Pogoanele au primit cadouri si ne-au incantat cu frumoasele colinde romanesti!”, a declarat Petre Emanoil Neagu .

Activitățile specifice sărbătorilor de iarnă organizate de Consiliul Județean vor continua. În cele trei zile de doliu național însă, – 14, 15 și 16 decembrie 2017 -, nu vor avea loc activități, acestea urmând a fi reprogramate.

Urmărește-ne pe Google News