VIDEO Infuzie de o sută de mii de euro în noul pod de la Vadu Pașii. Investiția, pentru siguranța circulației pe timp de noapte

Noul pod de la Vadu Pașii va primi investiții suplimentare, în valoare de o sută de mii de euro, pentru realizarea unei instalații moderne de iluminat stradal. Anuntul a fost făcut de Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Instalația modernă de iluminat va pune în valoare noul pasaj peste râul Buzău și va facilita și siguranța circulației pe timp de noapte. Președintele C.J Buzău a mai precizat că această investiție va degreva de cheltuieli suplimentare primăria din Vadu Pașii.

„Din surse proprii vom aloca 100.000 de euro ca să facem și iluminatul. Facem ca să fie așa cum trebuie și pentru punerea în valoare și pentru siguranța circulației chiar dacă puteam să nu facem acest efort. Terminam podul, îl predam la comuna Vadu Pașii pentru că ei sunt proprietarii acestei contrucții și iluminatul ar fi rămas în sarcina lor. Am fost însă convins de cei care sunt de specialitate în Consiliul Județean că ar fi fost păcat pentru că sunt convins că așa cum îl predăm așa va rămâne. Deci cu siguranță în toamna asta vom circula pe el pentru că vom achita toate sumele pe care le datorăm constructorului ”, a declarat Petre Emanoil Neagu.

Urmărește-ne pe Google News