Peste 130 de saci cu deșeuri, colectați în cadrul campaniei de ecologizare „CABI ECO”, organizată de Compania de Apă Buzău în Parcul Crâng

#image_title

28 iulie 2023: ecologizarea CABI ECO din Crâng a însemnat colectarea a peste 130 de saci cu deșeuri.

„Anul acesta am avut bucuria ca la campania Eco Cabi organizată de noi, Compania de Apă S.A. Buzău să se alăture și reprezentanți ai Primăriei Municipiului Buzau, Transbus, Poliției Locale, precum și asistentele medicale de la cabinetele școlare din Municipiu.
Campania noastră s-a alăturat evenimentului internațional „Iulie fără plastic” și a constat într-o amplă acțiune de ecologizare a unor zone din parcul Crâng, între monumentul Obelisc și Heleșteu.
Acțiunea s-a concretizat în peste 130 de saci cu deșeuri menajere, majoritatea deșeurilor fiind ambalaje din materiale plastice.
Ca de fiecare dată, am contat pe sprijinul RER Buzău atât în pregătirea acțiunii și asigurarea dotării necesare, cât și în ridicarea deșeurilor colectate.
Speram ca și prin această acțiune să contribuim la eliminarea treptată a produselor din plastic din viața noastră.Le mulțumim tuturor pentru solidaritate și spiritul civic demonstrat și îi asigurăm că vom fi CABI ECO în continuare!” se precizează într-un cpmunicat al Companiei de Apă Buzău.