Deschiderea Târgului ,,Toamna Buzoiană”, programată pentru duminică 18 septembrie. Gospodarii, chemați să-și umple cămările cu legume sănătoase și produse tradiționale

Primăria Buzău și Direcția Județeană Agricolă, au lansat o invitație de participare la Târgul de sezon ,,Toamna Buzoiană”, ediția a-XVI-a. Deschiderea oficială va avea loc la Drăgaică, duminică 18 septembrie..

La evenimentul tradițional vor participa cei mai harnici gospodari din satele buzoiene.

Produxătorii vor scoate la vânzare produsele toamnei, proaspete și sănătoase: legume, fructe, brânzeturi și produse tradiționale

„Buzoieni,
Începând de duminică, 18 septembrie, ora 13:00, până pe 25 septembrie, Primăria Buzău și Direcția Județeană Agricolă, vă invită la Târgul ,,Toamna Buzoiană”, ediția a-XVI-a, la Drăgaică. Cei mai harnici gospodari din satele buzoiene vă oferă produsele toamnei, proaspete și sănătoase: legume, fructe, brânzeturi și produse tradiționale din carne. Iar, meșterii populari sunt pregătiți cu o mulțime de produse pentru gospodăriile dumneavoastră.
Pastrama și cârnații de Pleșcoi, mititeii, mustul, plăcintele calde din brânză și dovleci vă așteaptă însoțite de muzica populară și de petrecere a cunoscuților artiști și formații: Ionel Tudorache și Taraful său, Traian și Valeria Ilea, Emilia Ghinescu, Constantin Enceanu, Maria Dragomiroiu, Steliana Sima, Mario Buzoianu, Nemuritorii și Surorile Osoianu.” anunță organizatorii.

 

Urmărește-ne pe Google News