Măsuri pentru reducerea decalajelor dintre absolvirea școlii de șoferi și proba teoretică pentru obținerea permisului auto

Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău se confruntă cu o avalanșă de candidați pentru obținerea permisului auto, iar dintre aceștia foarte mulți ajung să reprogrameze susținerea probei teoretice.

Conform S.R.P.C.Î.V. Buzău, sunt programați pentru susținerea probei teoretice 3.683 de candidați. Dintre aceștia, 1.986 sunt din categoria celor care au fost reprogramați în vederea susținerii probei teoretice.

Astfel de situații conduc la aglomerări, iar programările sunt decalate pe perioade lungi de timp.

La nivelul Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău s-au adoptat câteva măsuri menite să micșoreze timpul de așteptare de la absolvirea școlii de șoferi până la susținerea probei teoretice.

Candidații aflați la prima examinare vor susține proba teoretică în zilele de luni și joi ale săptămânii, în baza programării online.

Candidații reexaminați vor susține proba teoretică în zilele de miercuri ale săptămânii, în baza programării online. Măsura se va aplica începând cu data de 1 ianuarie 2021.

Urmărește-ne pe Google News