Lucrări avansate la infrastructura de gaze naturale din comuna Poșta Câlnău. Primele branșamente, finalizate în următoarele 3 luni

Ritmul lucrărilor la rețeaua de gaze din comuna Poșta Câlnău este extrem de bun iar executanții speră ca lucrarea să fie finalizată în timp record. Încă din această vară sute de gospodării vor fi racordate la punctele de distribuție.
 
Primăvara vine cu vești bune pentru sătenii din Poșta Câlnău care în curând vor avea acces la o infrastructură ultramodernă, finanțată prin proiecte de milioane de euro aflate în derulare.

Pe șantierele deschise încă din iarnă muncitorii lucrează la foc continuu pentru finalizarea aducțiunilor la rețeaua de alimentare cu gaze care va deservi șase localități din Poșta Câlnău.

Lucrările se derulează într-un ritm alert iar autoritățile locale spun că termenul de finalizare al lucrărilor va fi devansat față de graficul din contract.”Ne apropiem cu pasi repezi de momentul în care fiecare locuință va avea gaze la aragaz. Este o mare realizare pentru comunitatea noastră  pentru că vom atrage și mai multe investiții iar în scurt timp vom avea aceleași condiții ca la oraș.” ne-a declarat edilul Sorin Munteanu.

Investiția va fi finalizată rapid întrucât firma care asigură execuția realizează in paralel si aductiunea si sistemul de distribuție al gazelor naturale.

Rețeaua de gaze din localitate va dispune de un sistem ultramodern, dotat cu fibră optică, ce va monitoriza în timp real conductele amplasate în subteran precum și debitele de transport.

La finalul lucrărilor progonzate pentru toamna acestui an, locuitorii localităților Poșta Câlnău, Potârnichești, Coconari, Zilișteanca, Aliceni și Sudiți vor fi conectați la cea mai modernă rețea de gaze din județul Buzău.