VIDEO Au văzut moartea cu ochii după un selfie făcut lângă un avion

Au scăpat cu viață dintr-un accident rutier produs duminică după-amiază pe varianta ocolitoare a municipiului Buzău. Mașina unor giurgiuveni, soț și soție, a fost lovită în spate la scurt timp după ce și-au făcut un selfie cu un avion aflat aproape de șosea. Atenția șoferului vinovat i-a fost distrasă tot de avionul utilitar de pe câmp.

Cei doi soți din Giurgiu, aflați în drum spre Moldova, au oprit mașina preț de câteva minute ca să-și facă fotografii cu un avion utilitar aflat pe câmp. La scurt timp după ce au urcat în autoturism, a intrat în ei un Opel condus de un buzoian de 66 de ani din Părscov.

În urma impactului violent, o femeie de 53 de ani aflată lângă șoferul din Opel a suferit leziuni ușoare în zona feței. În mașina care a produs accidentul se mai afla un copil, care a scăpat însă nevătămat. Șoferul Opelului a fost furat de peisaj.

”Odată am auzit poc iar când m-am săltat am văzut cum a ieșit fum. Femeia era plină de sânge iar copilul nu avea nimic. Salvarea a venit prima și smurd a doua. Cred că și ăsta din spate se uita la avion”, a spus pilotul avionului utilitar.

Poliția a demarat o anchetă pentru stabilirea exactă a circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier de pe șoseaua de centură a Buzăului.

 

 

Urmărește-ne pe Google News