Accident într-o parcare din Râmnicu Sărat. Un Porsche nărăvaș a năvălit peste un bătrân care circula pe trotuar

Pentru unii, mașinile puternice sunt greu de stăpânit chiar și în parcare. A dovedit-o un tânăr din Grebănu care a accidentat vineri un pieton, în municipiul Râmnicu Sărat. La plecarea din parcare, șoferul a năvălit pe trotuar, lovind un bătrân care s-a nimerit în fața bolidului.

Accident stupid s-a produs în vecinătatea pieței centrale, protagonist fiind un șofer de 33 de ani, de etnie romă, proprietarul unui Porsche Panamera. Acesta, din grabă ori neatenție, la plecarea de pe loc, în loc să dea cu spatele pentru a ieși din parcare, a pornit în față, cu viteză.

Bolidul a urcat pe trotuar iar ghinionul a făcut ca prin față să-i treacă în acel moment un bătrân care tocmai își făcuse cumpărăturile în piață. Victima, care a fost luată pe capota mașinii, a suferit răni destul de severe, fiind preluată de o ambulanță și transportată la spital.

Autoturismul Porsche avea cutie automată, lucru care a favorizat accidentul. Polițiștii i-au întocmit șoferului dosar penal pentru vătămare corporală și continuă cercetările. Victima acestuia este un brașovean de 71 de ani.

Urmărește-ne pe Google News