Accident provocat de un cal apărut brusc pe șosea. A avut de suferit o familie întreagă

Accident rutier pe DJ 203K, în localitatea buzoiană Vadu Pasii. Un autovehicul cu cinci persoane a lovit un cal ieșit pe carosabil. Cinci victime, între care o gravidă și fiica ei de șase ani, au fost transportate de urgență la spital.

Evenimentul s-a produs luni seară pe DJ 203K, pe raza satului Stăncești, acolo unde mașina în care se aflau cinci persoane nu a mai putut evita coliziunea cu un cal scăpat din curtea unui sătean.

Animalul surprins pe carosabil a fost izbit în plin și ucis pe loc. În urma impactului, cele cinci persoane din autoturism, printre care o femeie însărcinată și fiica ei în vârstă de șase ani, au fost rănite, fiind preluate de ambulanțe și transportate la spital.

Potrivit IPJ Buzău, ”în timp ce conducea un autovehicul din direcția Vadu Pașii către Stăncești, un tânăr de 27 de ani din Vadu Pașii a lovit un cal care a ieșit dintr-o curte. În urma impactului, șoferul și alte patru persoane cu vârste cuprinse între 6 și 38 de ani, toate din Vadu Pașii, au fost transportate la spital”.

În zonă au fost trimise mai multe echipaje de poliție și ambulanță. Traficul pe DJ 203K, în zona producerii accidentului se desfășoară cu dificultate.