Nouă isparavă a tânărului care se ascundea în podul farmaciei din Smeeni

Tânărul cu probleme psihice care a spart tavanul farmaciei din Smeeni în urma cu câteva săptămâni a fost văzut din nou în preajma aceleași societăți. Mai mulți martori au spus că individul, care nu este recunoscut ca fiind violent, se plimba prin fața farmaciei cu cuțitul in mână.

Pe Facebook au fost postate mesaje care anunțau prezenta sa acolo. Informația s-a răspândit repede în localitate, iar la fața locului în scurt timp și-a făcut apariția și un echipaj de politie, precum și mama tânărului care a observat într-un târziu dispariția fiului ei.

Unii spuneau că acesta s-ar ascunde din nou în podul farmaciei, alții că s-a făcut nevăzut în noapte, luând-o la fugă pe una dintre străzile din localitate.

Polițiștii au scotocit împrejurimile farmaciei preț de câteva minute în căutarea lui Dragomir Gheorghe, însă nici urmă de prezența sa acolo.

Mama tânărului de 24 de ani, în grija căruia acesta se se află, spune ca el urmează un tratament recomandat de un medic psihiatru din Buzău, ca nu este recunoscut ca având un comportament violent, doar că are momente în care pur și simplu dispare de la domiciliu.

Ultima data George a spart cu o șurubelniță, în plină zi tavanul unei  farmacii din Smeeni, băgând în sperieți farmacistele, care au fost nevoite să anunțe poliția.

Nefiind cunoscut ca o persoana violentă, George a ajuns atunci în grija familiei, care s-a angajat că va avea grijă de el.

Mama acestuia a promis să îl interneze într-o unitate medicală, care se ocupa cu tratarea persoanelor cu probleme psihice, după ce cu ajutorul angajaților de la asistența sociala de pe lângă Primăria Smeeni, acesta ar urma ca de la 1 august să fie înscris în sistemul asigurărilor de sănătate.

Până atunci, deocamdată, cel puțin în noaptea de sâmbăta spre duminică, George a fost dat dispărut în localitate, fiind căutat atât de familie, cât si de organele de poliție. (Razvan Nicula)

Urmărește-ne pe Google News