Fata din Buzău găsită carbonizată în casă, ucisă de fostul iubit

Un tănăr, în vârstă de 21 de ani, din Buzău, a fost reținut pentru 24 de ore, pentru omor calificat, în urma anchetei în cazul tinerei care a murit în incendiul de sâmbătă dimineață. Este vorba despre fostul iubit al fetei, care ar fi recunoscut că a dat foc intenționat apartamentului fetei, folosind benzină.

Necropsia va evidenția dacă tânăra era moartă deja sau a decedat ulterior, în incendiu. Duminică va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Moartea fetei ar fi rezultatul unor neînțelegeri dintre Valentina și fostul său iubit, cel bănuit acum de crimă. Vineri noapte, în urma unor discuții legate de apropierea dintre Valentina și actuala sa iubită, Anisia, acesta ar fi dat foc apartamentului.

Nu este clar dacă a lovit-o și fata a căzut inconștientă, iar individul a încercat să-și șteargă urmele.

Rezultatele necropsiei vor face lumină în acest caz. Mai mulți martori au fost audiați sâmbătă, printre care și actuala iubită a tânărului.

Dosarul morții fetei de 21 de ani a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău în urma cercetărilor în apartamentul incendiat sâmbătă dimineață, existând suspiciuni privind imprejurările în care a survenit moartea tinerei.

Urmărește-ne pe Google News