Șoferul care a fugit după ce a provocat un accident la Râmnicelu a fost reținut pentru 24 de ore

A fost prins șoferul din Râmnicelu care, aseară, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a acroşat un pieton şi un alt autoturism parcat în afara carosabilului. A fost pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei”.

Din primele verificări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat faptul că un tânăr în vârstă de 26 ani, din Râmnicelu, în timp ce se deplasa cu un autoturism din direcţia Brăila către Râmnicu Sărat, cel mai probabil pe fondul vitezei excesive, pe raza aceleeaşi localităţi a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a acroşat un pieton şi un alt autoturism, ce erau în afara părţii carosabile, ulterior răsturnându-se în sanţul marginal.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, un bărbat în vârstă de 32 ani, din Râmnicelu, care a fost transportat la spital.

Poliţiştii au efectuat activităţi specifice pentru identificarea şi depistarea conducătorului autoturismului, acesta nefiind identificat la locul producerii evenimentului, iar la momentul depistării, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Faţă de acesta poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei”, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.