Miting de susținere în Piața Dacia din Buzău, după câștigarea Cupei și Supercupei României la handbal feminin

Primăria Municipiului Buzău organizează luni seara, un miting de susținere, pentru a sărbători căștigarea Cupei și Supercupei României la handbal feminin, de către sportivele de la SCM Gloria Buzău. Evenimentul este programat pentru ora 19.30 în Piața Dacia din centrul Buzăului.

Handbalistele de la Gloria Buzău s-au impus duminică, în finala de la Brăila, cu scorul de 35-29 (17-15). în fața campioana naţionale en-titre la handbal feminin, CSM Bucureşti.

Echipa buzoiană, câştigătoare în premieră a Cupei României, este considerată acum şi deţinătoarea trofeului Supercupei României, în urma unei decizii a FR Handbal.

Autoritățile locale au anunțat deja că vor marca această victorie, printr-un miting de susținere, organizat în Piața Dacia din centrul.Buzăului.

„Dragi buzoieni,

Vă invit astăzi, la 19:30, în Piața Dacia, la mitingul de susținere pentru echipa de handbal feminin Gloria Buzău!

Ieri, 29 august 2021, Buzăul a obținut cel mai bun rezultat din istoria sporturilor de echipă- câștigarea Cupei și Supercupei de către echipa de handbal fete Gloria Buzău.

Fetele noastre ne-au adus o mare bucurie și merită să le sărbătorim așa cum trebuie !

Astăzi avem ocazia deosebită să ne întâlnim și să susținem echipa și staff-ul său, pentru că merită tot respectul și aprecierea întregii comunități buzoiene!

HAI BUZĂU !” se precizează într-un comunicat postat de edilul Buzăului, Constantin Toma, pe Facebook.