VIDEO Mărturia șocantă a pacientului la care coronavirusul a recidivat de două ori:” Nu știu cum este cu această boală, eu nu am simptome!”

Doi veri din Buzau, proaspăt întorşi în ţară, se luptă nu neaparat cu virusul, cât cu analizele medicale. Cei doi barbati spun că se simt perfect, dar, nu pot părăsi spitalul. Motivul: testele pentru coronavirus ba ies pozitive, ba ies negative. Când au crezut că s-au vindecat, virusul se pare că a reapărut. Unul dintre ei a acceptat sa stea de vorba cu reporterii Informatia Buzaului, sub protecţia anonimatului.

Doi bărbaţi din judeţul Buzău, în vârstă de 46 de ani şi, respectiv, 29 de ani, externaţi în data de 26 martie cu rezultate negative la testul de coronavirus, au fost declaraţi pozitivi după 12 zile de la externare, informează Prefectura Buzău.

„Externarea celor doi pacienţi s-a făcut în urma recoltării consecutive a două, în cazul primului pacient, respectiv trei probe, la al doilea pacient, ale căror rezultate au fost negative. Rezultatul probelor recoltate pe 6 aprilie celor doi pacienţi a sosit pe 7 aprilie şi a fost pozitiv”, a arătat sursa citată.

Unul dintre ei au acceptat să sa stea de vorba cu reporterii Informatia Buzaului sub protecţia anonimatului. Iată discuţia:

 

Urmărește-ne pe Google News