VIDEO Imagini unice cu cel mai nou bloc din Buzău. Este incredibil în ce ritm s-a lucrat!

Cel mai nou bloc construit în centrul Buzăului, pe Strada Frăsinet a ajuns la înălțimea maximă după o muncă titanică depusă de echipa de constructori contractată de dezvoltatorul imobiliar. S-a muncit în ritm alert toată din vară și până la mijlocul lunii noiembrie, dovadă că muncitorii români sunt încă greu de egalat în acest sector industrial, în care România era campioană în anii 80.

Deși vremea macaralelor care umpleau cerul patriei a intrat într-un con de umbră imediat după revoluție, în ultimii ani au început să răsară noi proiecte imobiliare.

Nici Buzăul nu a fost ocolit de dezvoltatori iar muncitorii dau dovadă de calități de invidiat atunci când sunt motivați de către angajatori.

Recunoscuți în toată Europa dar și în Asia sau Africa pentru proiectele dezvoltate în ultimii 40 de ani, românii nu se lasă mai prejos nici când lucrează acasă.

Ne-au convins și la Buzău unde timp de câteva luni, contructorii angrenați în proiectul imobiliar din capătul cartierului Micro 3 au făcut adevărate minuni.

Aproape de a fi finalizat după numai câteva luni de muncă la foc continuu, ansamblul rezidențial de pe strada Frăsinet va avea numai apartamente de lux care vor fi închiriate pe piața de profil.

Complexul imobiliar, care cuprinde un bloc cu cinci etaje plus mansardă va dispune și de o parcare ultramodernă.

Cele 30 de apartamente cu trei camere fiecare vor avea o suprafață utilă de 110 metri pătrați, finisajele urmând să fie executate la o calitate peste media existentă acum pe piața de profil.

Imobilul este poziționat în capătul străzii Frăsinet spre fosta întreprindere Contactoare, în locul unei vechi clădiri care a fost demolată.

Constructorul este Voinea Construct iar dezvoltatorul, Mecan Construct SRL, o firmă cunoscută din Buzău care are ca domeniu de activitate principal lucrări de construcţii ale drumurilor şi autostrăzilor.

Vă prezentăm mai jos un filmuleț care comprimă munca de aproape 6 luni în 58 de secunde.

Urmărește-ne pe Google News