A ajuns cu mașina în șanț după ce a condus beat

Un bărbat de 48 de ani, din Buzău, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat beat la volan și a intrat cu mașina în șanț, eveniment în urma căruia au rezultat pagube materiale.

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 poliţie rurală Mărăcineni, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza localităţii Săpoca, au depistat un autovehicul implicat într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, iar şoferul în vârstă de 48 de ani, din Buzău prezenta halenă alcoolică.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cursul zilei de joi, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Sărat au oprit în trafic, pe strada Primăverii, un autoturism condus de un gălăţean în vârstă de 35 de ani, iar în urma verificărilor efectuate a reieşit că avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Faţă de cei în cauză au fost întocmite dosare penale, iar acţiunile poliţiştilor vor continua pentru creşterea siguranţei participanţilor la trafic.