Sală de sport ultramodernă, la Săgeata. Investiția depășește 5 milioane de lei

#image_title

Construcțiile edilitare din comuna Săgeata, finanțate cu bani europeni, capătă contur, după ce în ultimii patru ani s-au făcut eforturi susținute pentru dezvoltarea învățămăntului.

Cele mai exigente standarde europene, în domeniul educației vor fi atinse la Săgeata, prin atragerea de investiții masive de către autoritățile locale, comuna devenind un model de dezvoltare pentru tot județul Buzău.

În curând aproape 200 de elevi din satul Săgeata vor învăța din într-o școală modernă, complet reabilitată. Lucrările de renovare ale școlii din localitate au fost finanțate printr-un proiect de peste 4 milioane de lei.

Școala din Săgeata a fost dotată după cele mai înalte standarde în domeniu. Clădirea are centrală termică proprie, toalete noi iar sălile de clasă suntdotate cu mobilier modern și parchet.

Însă cea mai impunătoare clădire va fi cea a sălii de sport ultramoderne, ridicată cu o investiție de 5 milioane de lei noi.

Sala de sport va fi dotată cu un teren cochet, vestiare, băi și centrală termică proprie ;i va deservi sute de elevi din localitate.

„Vă aducem la cunoștința ca începând de joi, 28.09.2022, vor începe lucrările de constructie aferente obiectivului de investiție “Sala de sport scolara 102 locuri Comuna Sageata”. Lucrările sunt in valoare de 5.037.397,04 lei și au o durata de execuție de 10,5 luni!Dezvoltarea comunei Sageata este prioritatea noastră și ne dorim creșterea gradului de bunăstare a comunității prin toate acțiunile întreprinse! ” a precizat edilul  Sorin Tănase.