Piscinele Isoblok – piscina viitorului care-ți oferă avantaje în prezent!

Orice locuință cu piscină poate fi considerată a fi de lux, dat fiind faptul că îți oferă maximul de confort și beneficii de-a lungul întregului an. Chiar și-n aceste condiții, dacă îți dorești să te bucuri de o piscină ce poate fi utilizată la nivelul maxim, este nevoie să îți alegi cu atenție modelul. Cele mai bine poziționate din punct de vedere al longevității și al eficienței, sunt piscinele isoblok și cele construite din beton. Piscinele din beton (pe https://piscinepacific.ro/portfoliu-piscine/piscine-isoblok/ vei găsi variate modele, cu design personalizat) se mai numesc și Isoblok. Oferindu-ți un nivel ridicat al performanței termice, confort și posibilitatea de a opta pentru construirea în forme variate și cu maximul de personalizare, acest tip de piscină este ideală pentru cei care își doresc să dețină o locuință unică.

….

Piscina Isoblok – piscina care poate fi folosită o viață!

Optează pentru un constructor piscine de calitate și o să te bucuri de o  construcție care îți este garantată pe viață. Unul dintre avantajele majore a piscinei Isoblok este capacitatea de a micșora nivelul de consum de energie electrică al instalației de încălzire a unei piscine. Grație caracteristicilor de izolație a blocurilor de polistiren, nivelul de performanță al instalației de încălzit piscina este maximizat. Apa se va menține caldă în mod natural, ceea ce înseamnă că tu vei beneficia de costuri scăzute la energia electrică (gradul de eficiență termică al acestui material este unul superior tuturor celorlalte, așa cum este fibra de sticlă).

Printre beneficiile oferite de o astfel de piscină, se numără și calitatea deosebită a apei din piscină, care se va menține curată pentru mai mult timp. Materialele de tip Isoblok permit obținerea unui nivel foarte ridicat de izolație termică, ceea ce face ca orice tip de bacterie, mucegai sau ciuperci să nu se poată dezvolta (chiar dacă discutăm despre un mediu umed, propice unor astfel de elemente). În plus, mediul înconjurător va fi protejat, dat fiind faptul că materialele utilizate sunt reciclabile 100% și nu sunt obținute prin metode poluante.

Ceea ce înseamnă că te vei bucura de o piscină care nu doar că îți oferă confort și relaxare, dar este și ecologică. Nu trebuie uitat nici faptul că o astfel de piscină poate avea orice suprafață și suportă orice tip de înveliș, chiar și plăci de marmură. În acest mod vei dispune de o piscină care este garantată pentru o viață, beneficiază de un design unic și creativ și care îți oferă posibilitatea de a proteja natura și de a te bucura de confort maxim de fiecare dată când o utilizezi!

background-board-brown-261106