Joi seară avem recital Xonia pe platoul din centrul Buzăului. Primăria a modificat programul spectacolelor, după decesul Regelui Mihai

Organizatorii târgului de sărbători din centrul Buzăului au fost nevoiți să redistribuie artiștii programați în concertele din 14,15 și 16 decembrie, declarate zile de doliu național. De aceea, seria spectacolelor din această săptămână începe joi, la ora 17.00. Cap de afiș este Xonia.

„Din cauza instituirii celor trei zile de doliu național (14,15 și 16 decembrie) în urma decesului Regelui Mihai, programul de concerte s-a modificat astfel: joi 7 decembrie, începând cu ora 17, vor concerta, alături de XONIA, Iulia Papazisu, Atena Bratosin, Daniela Matache și Mirela Ursache. Sărbători de Iarnă la Buzău. Un oraș cu stea în frunte!”, este mesajul organizatorilor.

Regele Mihai a încetat din viață marți, 5 decembrie 2017, la reședința sa privată din Elveția. După decesul monarhului în vârstă de 96 de ani, Guvernul României a instituit trei zile de doliu național.