Jandarmii din Buzău donează lunar câte un leu, pentru sprijinirea copiilor instituționalizați

Clipe de neuitat pentru 60 de copii dintr-un centru de plasament din municipiul Buzău. Micuții, aflați în tabără la Bisoca, au făcut drumeții montane, au coborât pe tiroliană și au participat la jocuri interactive alături de reprezentanți ai Jandarmeriei, dar și ai altor instituțuii publice, partenere într-un proiect umanitar.

Cei mici au primit și cadouri prețioase din partea jandarmilor buzoieni, daruri achiziționate prin donațiile oamenilor în uniformă.

Cei 60 de copii instituționalizați, găzduiți gratuit, în tabăra de la Bisoca a Fundației „Sf. Sava”, au avut parte de o surpriză uriașă.

Ei au fost vizitați de jandarmi, polițiști, dar și de reprezentanți au altor instituții publice care le-au oferit o zi pe care nu o vor uita niciodată. Copiii au mers într-o excursie montană, s-au dat cu tiroliana și au asistat la un frumos spectacol artistic.

WhatsApp Image 2018-09-04 at 22.48.37 WhatsApp Image 2018-09-04 at 22.48.35 WhatsApp Image 2018-09-04 at 22.48.37(1)Tabăra pentru copii de la Bisoca, administrată de Fundația „Sf. Sava” din Buzău, este locul unde copiii neajutorați din toată țara au ocazia să petreacă vacanțe de neuitat într-un ținut de poveste.

Surprizele nu s-au oprit aici. La finalul zilei, toți cei 60 de copii dați de părinți în grija Statului au primit din partea jandarmilor câte un rucsac, încărcat cu alimente, daruri oferite prin donațiile jandarmilor buzoieni.

De mai mulți ani, fiecare jandarm din județul Buzău donează lunar câte un leu, sumele strânse, deloc de neglijat, fiind folosite pentru sprijinirea copiilor instituționalizați.