În această seară vor fi aprinse luminile de Crăciun de la Consiliul Județean și Muzeu

Consiliul Județean a pregătit o serie de surprize pentru această seară, care debutează cu aprinderea iluminatului festiv de la sediul CJ și Muzeul Județean și va continua la Sărata Monteoru, unde va fi inaugurat bradul de Crăciun, vor fi oferite de cadouri și va putea fi admirat un foc de artificii.

Clădirea Consiliului Judeţean şi cea a Muzeului Județean vor beneficia și anul acesta de un iluminat festiv special. Consiliul Județean Buzău a pregătit pentru buzoieni un spectacol de lumini.

Pe lângă tunelul de lumini montat pe aleea ce duce către Muzeul Județean, în fața sediului Consiliului Județean Buzău, toți buzoienii – dar mai ales copiii care vor participa la activitățile ce se vor desfășura la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău în luna decembrie – vor putea admira un nou tunel de lumini.

 

Luminile de Crăciun vor fi aprinse astăzi, la ora 17.00, începând cu tunelul din zona Muzeului Județean Buzău.

De asemenea, tot prin grija Consiliului Județean, se vor aprinde și luminile de Crăciun în Stațiunea Sărata-Monteoru, unde copiii din comuna Merei vor primi cadouri, vor susține un concert de colinde, în jurul bradului amplasat în Parcul Monteoru (ce va fi inaugurat cu această ocazie) și vor putea urmări un foc de artificii.

„Dragi buzoieni,

Vă asteptăm marti, 5 decembrie, la ora 17.00, la Muzeul Judetean Buzau, sa ne bucuram impreuna de aprinderea tunelului de lumini. Anul acesta, Consiliul Judetean Buzau v-a pregatit inca o surpriza: un nou tunel de lumini, in fata sediului Consiliului Judetean, care sa-i bucure si mai mult pe cei mici, dar si pe cei mari. Vă asteptam cu drag la Muzeul Judetean!”, este invitația adresată de reprezentanții instituției conduse de Petre Emanoil Neagu.