Clubul Gloria va pune la dispoziţia microbiștilor autobuze pentru deplasarea la Tulcea

Viitoarea campioană a Ligii a 4-a din judetul Buzău, SCM Gloria Buzău, a început să pregătească în detaliu dubla manşă de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a la fotbal, pe care o va disputa împotriva campioanei din Tulcea, pe 23, respectiv 30 iunie. Primul meci va avea loc la Tulcea, pe 23 iunie, când fotbaliştii Gloriei mizează pe sprijinul a cât mai mulţi suporteri.

Pentru a avea alături cât mai mulți buzoieni, clubul Gloria va pune la dispoziţia celor interesaţi mai multe autobuze pentru deplasarea la Tulcea, în ziua meciului, sâmbătă, 23 iunie. Transportul este gratuit, iar înscrierile au început deja şi se vor face zilnic, în intervalul orar 09.30-17.00, şi se vor încheia pe 17 iunie, la ora 12.00. Pentru înscriere, suporterii au la dispoziţie numerele de telefon 0762.146.221 sau 0745.475.553.

Suporterii care doresc să fie alături de echipa buzoiană trebuie să comunice seria şi numărul cărţii de identitate sau a paşaportului, alături de un număr de telefon pentru contact. Deplasarea către Tulcea este programată sâmbătă, 23 iunie, la ora 12.30, din faţa stadionului “Municipal”. Suporterii au obligaţia de a avea asupra lor un act de identitate.

SCM Gloria trebuie să aștepte până duminică numele formației pe care o va întâlni în dublă manșă. În ultima etapă a ligii judetene din Tulcea, Pescărușul Sarichioi și Delta Aegyessus sunt cele două echipe care se luptă pentru primul loc, cele mai mari șanse având echipa din comuna Sarichioi.