Cinci activitati pe care orice barbat ar trebui sa le faca in luna noiembrie!

Pentru a putea face fata cu succes orarului si programului plin de peste zi, al activitatilor care par sa nu se mai termine, este necesar sa te organizezi si sa iti faci un planner al tuturor lucrurilor pe care le ai de facut sau pe care iti doresti sa le duci la bun sfarsit in perioada urmatoare. Cel mai bine ar fi sa nu iti faci planuri pe termen lung, ci pe o perioada mai scurta, de preferat o luna, pentru a dispune de timp necesar, astfel incat sa le poti finaliza.

Esti un barbat modern si vrei sa sa te bucuri atat de acticitati palpitante, interesante, dar si constructive ? Ai nevoie de un element de noutate in viata ta sau pur si simplu iti doresti sa rezervi mai mult timp pentru tine ?

Iata o lista cu activitatile pe care ar trebui sa le faci in luna noiembrie !

  1.      Pregateste-ti masina pentru sezonul rece

Printre cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le faca orice barbat care detine un autovehicul este sa il pregateasca si doteze corespunzator pentru urmatoare perioada. Anvelopele de sezon, precum si o verificare tehnica, dar si inlocuirea anumitor piese uzate sunt extrem de importante atat pentru a face fata cu succes provocarilor de zi cu zi, vietii tumultoase si agitate, dar si pentru ca in perioada imediat urmatoare, cel mai probabil vei dori sa mergi in concediu, la munte.

  1.      Nu rata meciurile importante din campionat

Este destul de important ca fiecare persoana sa  gaseasca si sa isi acorde timpul necesar pentru micile placeri, care sa ii relaxeze, sa uite de procuparile cotidiene si de stresul acumulat. Daca esti pasionat de sport, nu ar trebui sa ratezi meciurile de fotbal din luna noiembrie, mai ales pentru ca se anunta momente incitante, pline de adrenalina. Cu atat mai mult, in aceasta perioada poti profita si de numeroasele bonusuri la casele de pariuri din Romania pentru a iti valorifica pasiunea si cunostintele despre echipele tale preferate.

meciuri de fotball

  1.           Reinnoieste-ti garderoba

Printre activitatile pe care ar trebui sa le faci la inceput de noiembrie este sa iti adaptezi garderoba conform schimbarilor climatice si meteorologice. Profita de reducerile de sezon si alcatuieste un tipar vestimentar care sa fie pe placul tau si care sa te avantajeze.

  1.      Daca esti tatic, petrece cel putin o zi intreaga cu micutii tai

Comunicarea cu cei mici este extrem de importanta. Mai ales la o varsta destul de frageda, atunci cand fiecare baietel si fiecare fetita vad in tatal lor un erou, un om de incredere, este important sa le arati afectiunea si dragostea pe care le-o porti, petrecand timp in compania lor. In societatea actuala, grijle si nevoile ce tin de latura financiara reprezinta un impediment din ce in ce mai mare in construirea relatiei parinte-copii, insa este necesar ca prioritatea ta sa fie intotdeauna familia!

relatie parinte-copii

  1.      Fa planuri alaturi de familie/prieteni

Chiar daca este destul de tarziu, inca mai ai timp pentru a iti planifica in detaliu sarbatorile de iarna petrecute impreuna cu familia sau cu prietenii. Daca ai facut deja rezervarile, e timpul sa stabilesti ultimele amanunte pentru a te asigura ca totul se va desfasura in conditiile dorite, fara a face compromisuri sau fara a va ruina vacanta

Acestea sunt cele mai importante lucruri pe care orice barbat ar trebui sa le aiba in calcul pentru inceputul si parcursul lunii noiembrie, pentru  a avea tot timpul o agenda organizata si pentru a reusi sa faca fata provocarilor de zi cu zi!