Buzoianca Bianca Purcărea va interpreta personajul principal din musicalul Mama Mia

Ana Munteanu și Bianca Purcărea sunt actrițele care vor interpreta, în dublu rol, personajul principal din musicalul Mama Mia. Sophie va fi interpretată de două artiste deoarece vor fi puse în scenă multe spectacole, zilnic. Adaptarea locală a spectacolului de pe Broadway, Mama Mia, va fi lansată joi, 24 mai, la Sala Palatului, scrie paginademedia.ro.

Buzoianca Bianca Purcărea, una dintre actrițele care vor juca alternativ în spectacol, a devenit cunoscută la nivel național după participarea la numeroase festivaluri și talent show-uri muzicale. Ea a participat în primul sezon al emisiunii X Factor, unde a ajuns până în etapa Bootcamp-ului. A mai participat și la Eurovision, în anul 2012, unde a ajuns până în finala națională.

„Festivalurile românești de muzică mi-au adus multă experiență, eu le consider o școală în sine, pentru că se apropie foarte mult de musical, ca rigori tehnice și vocale, iar musicalul a fost dintotdeauna genul meu preferat de spectacol”, a declarat Bianca Purcărea, citată de paginademedia.ro.

Spectacolul este o premieră a genului în România. Va fi primul musical de Broadway produs 100% independent, care se va întinde pe o perioadă de minimum doi ani și va avea peste 100 de reprezentații în toate marile orașe din România. Spectacolul va fi lansat la București , în luna mai, după care va porni în turneu în toate marile orașe din țară.

În spectacol este vorba despre o tânără care încearcă să descopere cine e adevăratul ei tată și invită la nunta sa pe cei trei bărbați din trecutul mamei sale care ar putea să o conducă la altar. Povestea este spusă pe melodiile ABBA, compuse de Benny Andersson și Bjorg Ulvaeus.

Bianca Elena Purcărea s-a născut pe 24 iunie 1993, în Buzău, a absolvit Colegiul Naţional B.P. Hasdeu. A început de mică să cânte.

„În anul 2006, părinţii au vrut să încep cursuri de canto, dar am intrat în trupa etno BADA formată de profesorul Ungureanu. A fost prima experienţă muzicală, primele apariţii pe scenă. Am cântat pe la toate serbările câmpeneşti, am avut un videoclip, apariţii la canale de muzică etno. Am cântat întotdeauna live şi aveam şi coregrafie”, declara Bianca Purcărea pentru adevărul.ro.