Bilete online, de marți, la Teatrul „George Ciprian” din Buzău. Spectatorii își pot alege locul în sală

Iubitorii de teatru din Buzău, dar nu numai, pot cumpăra bilete online la spectacolele Teatrului „George Ciprian” începând cu data de 10 aprilie. Spectatorii au astfel posibilitatea alegerii locului în sală cu ajutorul unei hărți interactive.

Secţiunea dedicată vânzării online poate fi accesată pe site-ul teatrului, www.teatrulgeorgeciprian.ro. Spectatorii au posibilitatea alegerii locului sală cu ajutorul unei hărți interactive.

După rezervarea locurilor la spectacolul ales, se poate efectua plata online în condiții de siguranță deplină.

”După ce a făcut plata pentru tichetul sau, dupa caz, tichetele achiziționate, beneficiarul va primi un mail cu biletele în format electronic. Ele se pot printa, sau se pot descărca în telefon/tabletă. Accesul la spectacol se face prin simpla scanare a codului QR înscris pe bilet, direct de pe telefon sau de pe pagina printată”, ne-a declarat regizoarea Marina Hanganu, secretar literar în cadrul Tetarului ”George Ciprian”.

Data de 10 aprilie vine cu o altă premieră: se va deschide și Agenția Teatrală, situată pe strada Nicolae Bălcescu, la Galeriile de Artă.

Astfel, de marți, se pot cumpăra bilete în format fizic direct din incinta teatrului, ca și până acum, de la Agenția Teatrală, dar și de pe site-ul teatrului.