VIDEO Fetiță de 10 ani, omorâtă de un șofer imprudent, la Vadu Pașii. O cameră a surprins momentul tragediei

Tragedie în satul Focșenei din comuna Vadu Pașii, județul Buzău. O fetița de 10 ani a murit la.spital după ce a fost lovită în plin, chiar lângă trecerea de pietoni, de către o mașină care circula cu viteză dinspre Buzău.

Nenorocirea s-a produs duminică seara, lângă o trecere de pietoni, la scurt timp după ce fetița și-a cumpărat un suc de la magazin.

Șoferul din Smeeni ar fi trebuit să reducă viteza, însă potrivit martorilor, mașina venea dinspre Buzău într-o goană nebună iar copilul nu a avut nicio șansă.

După izbitura violentă copilul a fost aruncat peate 25 de metri de la locul impactului.

Deși sătenii au chemat imediat ambulanța, fetița a fost transportată la spital în șoc cardio respirator.

Medicii de la Spitalul Județean din Buzău au încercat aproape o oră manevre de resuscitare dar fără efect. „Pacienta a suferit leziuni la nivelul întregului corp fiind adusă la secția UPU în stop cardiorespirator. Noi am încercat toate manevrele de resuscitare , dar din păcate fără efect” ne-a declarat șeful secției UPU, Adrian Zoican.

Potrivit IPJ Buzău, autorul accidentului este un bărbat de 29 de ani din comuna Smeeni.” Șoferul a surprins și accidentat o fetiță care se afla în traversarea drumului, în zona marcajului pietonal. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,00mg/l.În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continuă.” a declarat purtătorul de cu vânt al IPJ Buzău, Amalia Călugăru.

Sătenii au mai povestit că mama fetiței moarte în accident se află la muncă în Franța, ea fiind lăsată în grija bunicilor.

Urmărește-ne pe Google News