Autobuzul 3, program prelungit pentru vârstnicii din cartierele Poștă și Mihai Viteazu

Autobuzele Trans Bus care circulă pe linia 3 și-au modificat programul, care a intrat pe 1 aprilie, începând din această dimineață. Astfel, aceste autobuze vor intra pe traseu în al doilea interval orar începând cu ora 10.45, și nu la 13.00, cum se stabilise anterior.

Această măsură a fost luată de Comitetul Local pentru Situații de Urgență, pentru a înlesni accesul persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani din cartierele Mihai Viteazul și Poștă în municipiu, între orele 11.00 și 13.00, interval în care acestea își pot face aprovizionarea, conform ordonanță militară.

„În contextul închiderii, pentru lucrări de reamenajare, a pasajului pietonal CFR care asigură legătura cartierelor Mihai Viteazul și Poștă cu municipiul Buzău, pe toată perioada stării de urgență, programul pentru traseul autobuzelor nr. 3, în al doilea interval orar, va începe cu ora 10.45. Măsura acoperă necesitatea persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani din cartierele Mihai Viteazul și Poștă de a-și face aprovizionarea în intervalul orar 11.00-13.00, stabilit prin ordonanță militară”, se precizează în hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență.