Elevii de 10 ai Buzăului, premiați de către conducerea Consiliul Județean Buzău

#image_title

Anul acesta, în județul Buzău, 17 absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media maximă la Evaluarea Națională. Elevii de 10 ai Buzăului au fost premiați de către conducerea Consiliul Județean Buzău, în cadrul unei festivități.

Fiecare elev din județ care a obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională a primit o diplomă de excelență și a fost recompensat cu câte 4.000 de lei. Elevii premiați, dar și părinții, s-au bucurat că munca asiduă și rezultatul de excepție le-au fost recompensate și în acest fel.

Unl dintre elevii premiați este o tânără din comuna Bisoca. Fără meditații dar conștiincioasă și foarte atentă la orele de curs, Daria a reușit să obțină media maximă la Evaluarea Națională.

Nota maximă la Evaluarea Națională a obținut și Iulia, o tânără din municipiul Rm. Sărat. Iulia, viitoare hasdeiană, spune că au meritat pe deplin sacrificiile pe care le-a făcut în ultimii ani pentru a ajunge unul dintre elevii de top ai țării.

Sumele acordate elevilor buzoieni cu media 10 la Evaluarea Națională au fost cuprinse într-un proiect de hotărâre care a fost adoptat de Consiliul Județean Buzău, în cadrul ședinței de îndată de vineri, care a precedat momentul festiv. Proiectul prevede recompense atât pentru foștii gimnaziști, cât și pentru candidații la Bacalaureat, însă, din păcate, niciun elev din județ nu a obțibut media maximă la examenul maturității.