Zi neagră pe șoselele din județul Buzău: șase persoane au ajuns la spital în urma unor accidente rutiere

Primul accident rutier s-a produs maŕti după amiaza, pe DN22B în localitatea Râmnicelu.

Potrivit IPJ Buzău, un șofer în vârstă de 22 de ani, din Vâlcelele, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe sensul opus de mers, de către un șofer în vârstă de 28 de ani, din localitate.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto de 22 de ani și a doi pasageri(o femeie și un bărbat, din Râmnicelu) din autoturismul șoferului de 28 de ani.

Persoanele au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La.nicio o oră , un alt accident grav s-a produs pe DN2B, Buzău -Ploiești, în localitatea Merei.

În incidentul rutier au fost implicate șase autoturisme care se deplasau pe sensul de mers Buzău către Ploiești, conduse de șoferi cu vârste cuprinse între 30 și 65 de ani, din Neamț, Breaza, Stâlpu și Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a 2 persoane: un șofer de 35 de ani, din Buzău și pasagera șoferului de 65 de ani, din Buzău, o femeie de 60 de ani, din Merei, aceștia au fost preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Aproape în același timp, un alt accident a fost raportat în munivipiul Buzău, la intersecția dintre Bulevardul Unirii și strada Colonel Buzoianu.

Din cercetări a reieșit că în timp ce conducea autoturismul pe direcția strada Col. Ion B. către Ploiești, un șofer de 66 de ani, din Blăjani, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă pe direcția strada Soroca spre str Col. Ion B.,de către un buzoian în vârstă de 23 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs cele trei evenimente rutiere.

 

Urmărește-ne pe Google News