Zi neagră pe șoselele din Buzău: cinci răniți transportați la spital, în urma unor accidente teribile

#image_title

Primul eveniment rutier s-a produs sâmbătă dimineața, pe drumul care leagă localitatea Merei de stațiunea Sărată Monteoru. O șoferiță de doar 18 ani, fără experiență la volan, a pierdur controlul direcției și a intrat cu mașina direct în zidul unui imobil.

În urma impactului puternic mașina a fost distrusă iar șoferița și o pasageră din dreapta au ajuns la spital cu multiple traumatisme.

La scurt timp s-a produs și cel de-al doilea accident rutier, pe raza comunei Poșta Câlnău.

Coliziunea s-a produs între o autoutilitara condusă de un șofer în vârstă de 33 de ani pe direcția Râmnicu Sărat către Buzău și autoturismul dinaintea sa, la volanul căruia se afla o șoferiță de 52 de ani, din Râmnicu Sărat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței și a doi pasageri din mașina acesteia, un bărbat de 53 de ani și o tânără în vârstă de 20 de ani, ambii din Râmnicu Sărat.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Județean de Urgență Buzău pentru îngrijiri medicale.

Ultimul eveniment rutier s-a produs sâmbătă după amiază pe DN2E85, în Gura Câlnăului, două camioane de mare tonaj fi8nd implicate într-o coliziune. Din fericire accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

În toate cele 3 cauze se vor întocmi dosare de cercetare penală pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentele rutiere.

 

Urmărește-ne pe Google News