Zeci de locuri de muncă, scoase la concurs, la Casa de Pensii din Buzău. Ultima zi de înscriere la examen, luni 30 august

Casa de Pensii Buzău scoate la concurs pe data de 6 septembriie, 24 de posturi de consilier debutant și referent debutant. Posturile sunt  disponibile pe perioadă determinată, timp de 14 luni, pentru candidați cu studii superioare și medii.

Astfel, contractele pentru aceste posturi vor avea perioadă determinată, începând cu luna octombrie 2021 și până la finele anului viitor.

Casa de Pensii Buzău are nevoie de 19 consilieri și 5 referenți care să lucreze la recalcularea veniturilor vârstnicilor. Salariile vor fi între 2.500 şi 3.500 de lei net.

Noii salariați vor introduce în sistemul digital de pensii datele din cele aproximativ cinci milioane de dosare existente în România.

“Casa Județeană de Pensii Buzău aduce la cunoștința persoanelor interesate scoaterea la concurs a următoarelor posturi contractuale de execuție:

-consilier (S), debutant- număr de posturi:19

-referent (M), debutant- număr de posturi: 5,

Obiectul activității ce urmează a fi desfășurată este “evaluarea dosarelor de pensie în vederea recalculării pensiilor din sistemul public”, în perioada determinată 01.10.2021-31.12.2022.”

Buzoienii interesați de aceste posturi sunt așteptați luni, 30.08.2021, cu dosarele la sediul Casei Județene de Pensii. Apoi, la începutul lunii septembrie, se va desfășura concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante.

Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 6 septembrie, ora 10.00, iar interviul, pe 9 septembrie.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să participe la concurs, bibliografia, dar și alte informații, pe site-ul Casei Județene de Pensii Buzău.

Urmărește-ne pe Google News