Zăpadă cum nu s-a mai văzut de mulți ani la Buzău. Casele, înconjurate de un strat de peste un metru de omăt în zona de munte a județului

#image_title

La Buzău, zăpada care s-a așternut peste noapte într-un strat gros cum nu s-a mai văzut de mulți ani a dus la ruperea mai multor copaci. Unul a căzut peste două mașini, în cartierul buzoian Obor.

Locuitorii din apropiere spun că au fost treziți în zorii zilei de zgomotul puternic produs de ruperea și căderea copacului.

Un echipaj de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău a intervenit ca să elimine copacul căzut în parcare și pentru a stabili daunele provocate. Un autoturism și un minivan au fost strivite de trunchiul copacului.

Mai multe intervenții ale pompierilor pentru degajarea unor copaci rupți de vânt au avut loc și sâmbătă, una în municipiul Buzău, unde a căzut pe două autoturisme și alta, în comuna Tisău.

Clipboard01

În Buzău a nins continuu toată noaptea, iar în zona de munte a județului s-au format troiene și de doi metri înălțime. La Bisoca, localnicii s-au trezit cu casele casele înconjurate de un strat de peste un metru de omăt.

Screenshot 20230130 041306 Video Player

În ultimele ore, pompierii au intervenit cu șenilatele ca să preia mai multe persoane care necesitau dializă și pentru a transporta la spital patru persoane cu probleme medicale.

Screenshot 20230130 041209 Video Player
Urmărește-ne pe Google News