Violatorul bătrânei de 92 de ani din Glodeanu Siliștea a fost arestat. Infractorul este de-o seamă cu strănepoții ei

Autorul unui viol, caz înregistrat în urmă cu două săptămâni, a fost reținut miercuri de agenți din cadrul Secţiei de poliţie Rurală Smeeni. Victima este o bătrână de 92 de ani, din Glodeanu Siliștea. Violatorul a fost de negăsit de pe data de 28 august.

Polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Smeeni, în urma activităților specifice desfășurate, l-au identificat şi reţinut pe principalul bănuit de comiterea unor infracţiuni cu violenţă.

Fapta a fost sesizată Poliției la sfârşitul lunii august de persoana vătămată, o femeie în vârstă de 92 de ani, din Glodeanu Siliştea.

Potrivit polițiștilor, în noaptea de 27 spre 28 august, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Brădeanu, ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate prin forţarea sistemelor de asigurare şi ulterior, prin constrângere, a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiști sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele.

Bănuitul, care se sustrăgea de la urmărirea penală, a fost reţinut pentru 24 de ore şi în urma prezentării în faţa magistraţilor din cadrul Judecătoriei Pogoanele, a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.