VIDEO Zeci de famili panicate de un incendiu violent produs în cartierul Simileasca

Arhivă

Un incendiu violent produs în această dimineață la o vilă din cartierul Simileasca a panicat zeci de oameni care s-au speriat că focul se va extinde şi la alte locuințe.

A fost agitație, în zorii zilei, pe strada Răchitei din municipiul Buzău după ce o casă cu etaj a luat foc la scurt timp după ce o bubuitură puternică produsă la centrala pe lemne a trezit vecinii din somn.

Proprietarii, trei adulți şi un copil de 10 ani, au scăpat ca prin minune după ce vecinii i-au alertat ca ies flăcări din acoperiş.
Trei autospeciale de la ISU Buzău şi mai multe echipe de pompieri dotate cu aparate de respirat autonome au intervenit la locul incendiului mai bine de două ore pentru salvarea  imobilului cuprins de flăcări
Intervenția a fost destul de dificilă întrucăt vântul sufla cu putere iar focul se putea propaga în orice moment şi la alte locuințe.
Cel mai probabil incendiul s-a declanșat în urma unui scurt circuit produs la instalația centralei cu lemne. Din fericire nimeni nu a fost rănit însă proprietarii s-au ales cu pagube uriaşe.