VIDEO Violatorul care a băgat în mormânt o minoră, la arest, 30 de zile. Încă trei copile, abuzate de recidivist

Violatorul din Buzau care este acuzat ca a abuzat sexual trei adolescente, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Este o măsură tardivă spun surse judiciare, întrucât acest individ fără conștiință,, considerat un adevărat prădător sexual, a distrus deja viețile a nenumărate familii în ultimii ani.

De vină pentru faptele comise de acești indivizi, sunt și legile adesea prea blânde, cu violatorii sau cu criminalii, care într-un final, ajung să recidoveze, după ce scapă din pușcărie.

Este și cazul suspectului din Buzău, care a executat în trecut 11 ani de pușcarie, din 17 cât i-a dat instanța, după un viol comis asupra unei minore, care până la urmă s-a sinucis, copleșită fiind de grozăviile trăite.

Așa se face că un astfel de personaj, de-a dreptul monstruos, a reușit să distrugă din nou, viețile a trei tinere.

Mai grav este că acest personaj, a pozat ani de zile, drept o persoană serioasă, preocupată mai mult de performanțele sportive decât de cele sexuale.

Ancheta a scos la lumina detalii terifiante despre modul in care buzoianul de 52 de ani, presedinte al unei asociatii de fotbal, isi ademenea victimele minore in biroul pe care-l avea amenajat intr-un complex sportiv.

Nici frica de lege și nici pedeapsa executată nu au reusit sa-i astâmpere poftele pentru copile.

Surse din ancheta spun ca tinerele pe care le-a racolat, cu vârste între 15 şi 17 ani, erau iubitele unora dintre fotbaliştii care jucau pe terenurile administrate de el.

Le-ar fi abordat atunci când veneau să îşi susţina iubitii, apoi le-ar fi scris de pe un cont de facebook fals şi, ulterior, s-ar fi intalnit cu minorele.

Barbatul le-ar fi obligat de nenumarate ori, timp de un an, sa intretina relatii sexuale cu el, iar apoi le-a santajat cu poze indecente.

Printre cunoscutii sai, barbatul poza ca fiind om serios, care isi ingrijeste mama bolnava, alaturi de care locuieste.

Se pune întrebarea dacă astfel de violatori recidiviști,mai au vreo șansă să se integreze în societate, fără a distruge și alte vieți nevinovate.

Sunt multe voci avizate, care spun că violatorii în serie, care sfidează legea, ar trebui castrați chimic, cum se procedează de altfel în câteva țări europene, mult mai dezvoltate economic decât România.