VIDEO Vilă de peste o sută de mii de euro, din Bădila, făcută scrum în doar câteva zeci de minute

O vilă din comuna buzoiană Părscov s-a făcut scrum, joi, sub privirile neputincioase ale proprietarilor. Aceștia aruncă vina pentru pierderile uriașe pe Primărie și Pompieri, pe care îi acuză că au venit nepregătiți la intervenție.

Vila fusese construită recent în satul Bădila cu bani strânși de proprietari în Danemarca, unde au muncit mulți ani. Cu o zi înainte fuseseră încheiate lucrările la instalația electrică a casei.

Incendiul a izbucnit la primele ore ale dimineții, când membrii familiei dormeau. Flăcările care au distrus complet casa în valoare de peste o sută de mii de euro ar fi pornit de la un scurtcircuit.

Localnicii acuză pompierii că au venit la intervenție cu o autocisternă de capacitate redusă, dar aproape goală. Pe de altă parte, spun că dacă Primăria Pârscov nu ar fi oprit apa în rețeaua comunală, ar fi intervenit vecinii până la sosirea pompierilor.

Incendiul a fost stins după sosirea unei autospeciale de pompieri din municipiul Buzău. Din vila de lux au rămas doar pereții și stâlpii din beton. O anchetă a ISU Buzău va stabili cauzele exacte ale incendiului.