VIDEO Urs filmat cu o cameră de bord pe o stradă din Nehoiu. Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert

#image_title

Un urs care aleargă pe străzile din centrul orașului Nehoiu, inclusiv pe lângă o școală și magazine, a fost filmat de un șofer și de către locatarii unui imobil.

Oamenii au sunat la 112 iar autoritățile au emis un mesaj RO-Alert prin care locuitorii erau avertizați să nu iasă din case.

Locuitorii din Nehoiu au stat cu sufletul la gură, după ce un urs și-a făcut apariția pe străzile orașului din zona de munte a județului Buzău. După ce câinii au început să latre și să se agite, localnicii au observat animalul care alerga pe străzi.

Din fericire, nu erau oameni pe drum la acea oră. Autoritățile au emis mesaj RO-ALERT, în jurul orei 22.45, iar un echipaj de jandarmi a fost trimis să gonească animalul, care părea foarte speriat și dezorientat.

Până să apară forțele de ordine, câțiva tineri au încercat cu mașinile să împingă animalul în afara localității. Ajunsese și în zona Spitalului Orășenesc Nehoiu.

Ursul, un exemplar de talie mijlocie, a fost filmat cu o cameră de bord în timp ce era fugărit pe o stradă din apropierea fostei fabrici de mobilă din oraș.