VIDEO Un vlogger a fost săltat de polițiștii locali din mulțimea adunată în centrul Buzăului

Scandal uriaș, marți după-amiază, în centrul municipiului Buzău. Totul a pornit de la o întâlnire a unui cunoscut vlogger român, originar din Giurgiu, cu fanii săi din Buzău, în Piața Dacia. Pentru că au considerat-o ca fiind o manifestație neautorizată, polițiștii locali au intervenit în forță și l-au ridicat pe vlogger. Fanii acestuia au mers la sediul Poliției Locale și au protestat față de intervenția poliției.

Marți, la ora 14.00, Imogen, un vlogger român celebru printre adolescenți, și-a dat întâlnire, în Piața Dacia, cu fanii săi din județul Buzău.

În Piața Dacia s-au strâns aproximativ 300 de adolescenți, veniți din toate colțurile județului, pentru a asta de vorba cu youtube-rul originar din Giurgiu.

După numai câteva minute, în piață și-au făcut însă apariția mai multe echipaje de la Poliția locală. Considerând că au în față o manifestație neautorizată, oamenii legii au l-au ridicat pe vlogger și l-au dus la sediul Poliției Locale.

Sute de tineri au luat cu asalt sediul Poliției Locale Buzău, pentru a cere eliberarea vloggerului.

Deși polițiștii consideră că întâlnirea din centrul orasului Buzău nu a avut autorizație, vloggerul a scăpat ieftin, doar cu un avertisment.

Imogen, pe numele său real Marius, are 26 ani si este din orasul Giurgiu. El este în prezent unul dintre cei mai vogă vloggeri din România, cu sute de mii de urmăritori pe Youtube, cei mai mulți fiind adolescenți.