VIDEO Un TIR a lovit violent o furgonetă, pe raza satului Limpeziș. Unul dintre șoferi a decedat iar celălalt a ajuns la spital

#image_title

O coliziune între un TIR condus de către un șofer în vârstă de 48 de ani, din Giurgiu s-a soldat cu decesul unui bărbat de 48 de ani din Covansa, aflat la volanul unei autoutilitare care circula regulamentar din sens opus. Cele două mașini au fost complet distruse în urma impactupui violent.

Accidentul s-a produs marți după amiază, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile, carosabilul fiind inundat de o ploaie torențială.

Potrivit martorilor, șoferul TIR-ului nu ar fi adaptat viteza la condițiile meteo scăpând mastodontul de sub control. Ultrrior el a pierdut complet controlul volanului remorca intrând în balans după care a lovit o autofurgonetă care circula regulamentar din sens opus. În urma manevrelor disperate ale celor doi șoferi TIR-uls-a răsturnat chiar peste dubiță, într-un șanț de pe marginea drumului.

Accidentul teribil s-a soldat cu decesul șoferului din Covasna și cu rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Urmărește-ne pe Google News