VIDEO Un tănăr din Clondiru și-a înjunghiat tatăl după o petrecere „stropită” cu mult alcool. Scena macabră, în fața unui minor de 12 ani

O tragedie care a șocat zeci de familii, s-a produs în week-end, în cătunul Băltărețu, din localitatea Clondiru de Jos, comuna Ulmemi. Un tânăr de 24 de ani a fost arestat, după ce și-a omorât tatăl de 53 de ani în toiul nopții, cu 3 lovituri de cuțit aplicate în abdomen.

Potrivit martorilor, criminalul s-a înfuriat teribil atunci când și-a văzut iubita bătută, chiar de tatăl său, cunoscut ca un om extrem de agresiv.

„Noaptea, băiatul s-a certat cu prietena și apoi, taică-său s-a trezit din somn și a intrat peste ei, a început să se certe și să îi bată prietena. În timpul ăsta, am înțeles că băiatul, Mădălin, a ieșit afară, a luat un cuțit, s-a întors înapoi și l-a înjunghiat.” povestește un apropiat al victimei.

Vecinii sunt îngroziți de ceea ce au văzut la locul crimei.
„Era viu când am ajuns eu iar după vreo zece minute a murit. Între timp au venit și cei de la Salvare, eu am ieșit afară, și am auzit din curte când i-a spus băiatului că e mort.” spune o vecină.

Polițiștii și procurorii au izolat gospodăria din satul Clondiru unde s-a produs crima.

Vestea s-a răspândit imediat în tot satul, iar cei mai mulți dintre localnici cred că băiatul, băut bine în acea seară, a ajuns să-și înjunghie părintele pentru că în copilărie a adunat în el multă ură față de tatăl agresiv.

„El a fost ca și un terorist cu familia. S-a purtat rău și cu copiii, și cu soția lui legitimă. Cu mama lui, bătrâna, o bătea.” povestește un alt vecin.

După divorțul de prima soție, adică mama celor trei copii ai săi, bărbatul de 53 de ani se mutase la Ploiești, în casa concubinei.

Venise în weekend să-l ajute pe Mădălin la reparații, însă au preferat să se cinstească până în noapte.

Iubita lui Mădălin și un amic al tinerilor, alături de care au chefuit până târziu, vor lămuri în fața anchetatorilor povestea din jurul morții lui Gheorghe.

„S-au luat la ceartă când era fratele meu acolo, ceva legat de casă, cum au pus ei bani, i-a despărțit fratele meu. Apoi s-au mai certat o dată, din câte am înțeles eu, Mădălin s-a certat cu iubita lui, la care și tatăl, beat, s-a dus și a lovit-o pe iubita lui, acesta s-a enervat, a recurs la, cum a judecat el.” a mărturisit fratele unui prieten care a chefuit cu criminalul și cu victima.

Ucigașul a fost prezentat în fața magistraților de la Tribunalul Buzău, cu propunere de arestare preventivă.

A primit mandat pentru 30 de zile în spatele gratiilor.

Copilul de 12 ani al bărbatului ucis, care a fost martor la crimă, ar putea beneficia de consiliere psihologică.