VIDEO Un tânăr de 33 de ani și-a desfigurat concubina, din gelozie. Bărbatul, transportat la psihiatrie cu mascații

#image_title

Scandal monstru la Buzău după ce un tânăr de 33 de ani și-a bătut fără milă concubina, într-o parcare din centrul orașului. Martorii au fost îngroziți de violența de care a dat dovadă agresorul, care nu s-a potolit decât după ce mai mulți vecini i-au sărit victimei în ajutor.

Tănărul de 33 de ani a sărit la bătaie după o noapte de pomină în care a petrecut cu iubita sa.

Într-un acces de gelozie bărbatul a început s-o lovească cu sălbăticie pe concubină, spre groaza vecinilor.

Ploaia de lovituri a continuat și în parcare, femeia reușind să se refugieze în sediul unei bănci unde angajații au apăsat butonul de panică, după ce agresorul a continuat violențele.

Când a realizat că poliția va sosi în scurt timp la locul agresiunii, bătăușul s-a refugiat în casă apoi a amenințat că se aruncă pe geam dacă oamenii legii îl vor cere socoteală pentru ce a făcut.

Politia a intervenit cu mascatii insă tânărul s-a baricadat in casă și a amenițat că se va arunca pe geam apoi că se va răni cu un cuțit.

La fața locului a ajuns și un negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Acesta a intervenit pentru reducerea nivelului de anxietate și stabilirea unui echilibru între planul emoțional și rațional al bărbatului, astfel că, în urma discuțiilor purtate cu acesta, bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost convins să renunțe la gest.

De asemenea, având în vedere starea de pericol, poliția a emis un ordin de protecție provizoriu.

Având în vedere starea bărbatului, acesta a fost  transportat la psihiatrie pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.