VIDEO Un șofer de 19 ani din Gălbinași a pierit intr-un cumplit accident rutier. Fratele victimei, transportat în stare gravă la spital

Un tânăr șofer de doar 19 ani, din satul Tăbărăști, comuna Gălbinași, și-a pierdut viața marți seara, în urma unui accident extrem de grav, produs pe DN2B, la ieșire din municipiul Buzău. Fratele victinei, aflat pe.locul din dreapta, a suferit traumatisme severe, fiind transportat în stare gravă la spital.

Nenorocirea s-a produs puțin înainte de miezul noptii, după ce un tânărul șofer din Tăbărăști a intrat în coliziune frontală cu o autocisternă de mare tonaj.

Conducătorul auto, fără prea mare experiență, a apăsat puternic pedala de accelerație, iar la un moment dat, din cauza vitezei excesive, mașina a părăsit carosabilul cu roțile din dreapta, întrând în derapaj.

Speriat că nu mai poate controla mașina, tânărul a tras puternic de volan, moment în care, autoturismul s-a răsucit și a lovit o autocisternă care circula regulamentar pe comtrasens.

În urma șocului puternic, mașina s-a rupt în două, partea din față fiind proiectată pe câmp, la 50 de metri de locul accidentului.

În urma evenimentului rutier extrem de grav, șoferul din satul Tăbărăști a decedat pe loc iar fratele său, aflat în dreapta sa, a fost grav rănit, fiind preluat de o ambulanță și transportat la spital.

Tot în urma izbiturii puternice autocisterna de mare tonaj, a fost grav avariată în partea frontală.

Din fericire.nu a existat pericol de explozie, înrrucât butelia de pe autotren nu era încărcată cu azot lichid.

Poliția a deschis un dosar penal pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs nenorocirea.