VIDEO Un șofer cascador a distrus o țeavă de gaze și apoi a fugit de la locul accidentului

O mașină scăpată de sub control a rupt o țeavă de gaze după ce a distrus gardul unei covrigării de pe strada Transilvaniei. Imediat după ce a produs accidentul, șoferul a fugit de la locul faptei.

Ùn șofer necunoscut a provocat miercuri seara un grav accident, care se putea solda cu victime dar și cu pagube materiale.

Din cauza vitezei, o mașină scăpată de sub control, a distrus gardul unei covrigării, după care s-a oprit direct în zidul unei case.

Din cauza izbiturii puternice, a fost distrus și un branșament de la Distrigaz, fiind semnalate scăpări de gaze.

Speriat de accidentul pe care l-a produs, șoferul a luat-o imediat la fugă, polițiștii făcând acum eforturi, ca să-i afle identitatea.

Pentru că exista pericol de explozie, au fost alertați pompierii, care au intervenit cu o autospecială, izolând imediat zona unde s-a produs avaria la rețeaua de gaze.

O echipă de la Distrigaz a închis alimentarea cu gaze iar proprietarii au fost scoși din case, până la eliminarea pericolului.

Imediat au sosit și criminaliștii care au ridicat probe din mașina distrusă în accident.

Oamenii legii încearcă astfel să dea de urma șoferului vinovat, folosind chiar și imagini de pe camerele de supraveghere, care ar fi înregistrat incidentul.

Potrivit unor surse, proprietarul mașinii ar fi declarat polițiștilor, că nu știe cum a dispărut autovehiculul de la domiciliu, insistând că ar fi victima unui furt.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea vinovatului.