VIDEO Un șofer băut și-a băgat amicii de pahar în spital. A intrat cu mașina într-un stâlp

Doi tineri de 20 și 21 de ani, aflați într-o mașină condusă de un tânăr de 22 de ani din Buzău, au ajuns la spital cu răni severe după ce șoferul a pierdut controlul direcției și a intrat direct într-un stâlp. Polițiștii au stabilit că șoferul care a provocat accidentul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Accidentul s-a produs la intersecția dintre strada Transilvaniei și Bulevardul Uniri.Deși la acea oră nu circula nicio mașină pe cele trei benzi, șoferul a intrat cu partea laterală a autovehiculului direct în stâlp.

În urma impactului violent, un tânăr aflat pe bancheta din dreapta a suferit leziuni la nivelul capului, un alt tânăr aflat pe bancheta din spate fiind rănit în accident.

Șoferul a fost transportat și el.la Spitalul Județean din Buzău, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma testelor efectuate medicii au stabilit că șoferul vinovat de producerea incidentului rutier avea o alcoolemie în sânge de 0,41 la mie.

În cauză s-a întocmit dosar penal, șoferul teribilist urmând să răspundă pentru vătămare corporală din culpă si conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența alcoolului.