VIDEO Un mort și doi răniți în urma unui grav accident produs între Buzău și Râmnicu Sărat

Accident grav pe DN 2 E85, în zona Comisoaia, între Buzău si Râmnicu Sărat, în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi conducători auto şi decesul pasagerei din primul autoturism.

Nenorocirea s-a produs pe DN2 E85 pe raza comunei Racovițeni în zona Crucea Comisoaiei ,o zonă periculoasă unde se produc frecvent accidente foarte grave.

Un bărbat de 59 ani din Râmnicu Sărat, în timp ce conducea un autoturism a pătruns de pe un drum lateral pe DN 2 E85 fără a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism, care circula de la Buzău către Râmnicu Sărat şi era condus de un râmnicean în vârstă de 33 de ani.

În urma impactului violent dintre cele două autoturisme a rezultat rănirea celor doi conducători auto şi decesul pasagerei din primul autoturism, în vârstă de 56 de ani.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, în cazul şoferului în vârstă de 33 de ani a rezultat o concentraţie alcoolică de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.