VIDEO Un mort și un rănit grav în urma unui accident cumplit produs într-o stație PECO din comuna Luciu

Un accident cumplit s-a produs vineri noaptea într-o stație de carburant din județul Buzău. Doi tineri de 24 și 25 de ani au fost spulberați de un șofer imprudent care s-a răsturnat cu autoturism care s-a răsturnat și a ajuns până aproape de pompele de alimentare.

Accidentul rutier s-a produs vineri, în jurul orei 21.30, pe drumul județean DJ 214 A, în comuna Luciu.

Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea autoturismul dinspre Luciu către Largu, un șofer în vârstă de 25 de ani, din comuna Scutelnici, a pierdut controlul autoturismului, răsturnându-se în zona de alimentare a unei stații de carburant.

Mașina a surprins și accidentat doi pietoni care se aflau în perimetrul stației de carburant. Victimele sunt doi tineri în vârstă de 24 și 25 de ani, ambii din localitatea C. A. Rosetti. Ulterior autoturismul a ricoșat în alte trei autoturisme staționate.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea șoferului în vârstă de 25 de ani și a celor doi pietoni. Victimele au fost preluate de ambulanță și transportate la Spitalul Județean de Urgență din Buzău, însă pentru unul dintre răniți manevrele de resuscitare au fost zadarnice.

În cazul pietonului în vârstă de 25 de ani a fost declarat decesul. Polițiștii vor întocmi dosar penal și vor continua cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Urmărește-ne pe Google News