VIDEO Un mort și 3 răniți, bilanțul unui cumplit accident produs la Smeeni, de un șofer cu permisul suspendat

#image_title

Un tânăr de 24 de ani din Smeeni a murit în aceasta dimineața după ce mașina pe care o conducea s-a lovit frontal cu o autospecială de pompieri. Șoferul avea permisul suspendat din cauza unei afecțiuni și ii furase mașina varului sau.

Autospeciala de pompieri se întorcea de la o misiune catre  punctul de lucru din comuna Padina.

La granița dintre comunele Smeeni și Țintești mașina de pompieri a fost lovită în plin de autoturismul Dacia Logan condus de tanarul de 24 de ani din Smeeni.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost distrus complet iar autospeciala de pompieri a suferit avarii serioase, o roată fiind ruptă în urma socului violent.

Tânărul șofer din Logan a murit la câteva minute după impact, în urma accidentului 3 pompieri fiind răniți.

Cei 3 membrii echipajului ISU Buzău au fost transportați de uegentă la spital, starea lor fiind bună după primele evaluări.

Anchetatorii iau în calcul si ipoteza sinuciderii soferului din Smeeni, intrucat victima accidentului suferea de ceva vreme de o depresie severă, acesta fiind și motivul pentru care îi fusese retras permisul de conducere.

Mai mult decat atat, tânărul decedat în accident a mai avut o tentativă de sinucidere în urmă cu 2 ani, după ce s-a aruncat de la etajul unui bloc din Smeeni.

Urmărește-ne pe Google News